We change the game

Уникатниот Winners концепт Ви овозможува професионални и сеопфатни финансиски услуги под еден покрив.

Нашата специјализација во рамките на финансискиот пазар ќе Ви обезбеди квалитетни услуги во сите области на финансискиот свет.

ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

Со цел да ги опфатиме сите области од Вашето финансиско портфолио додека го оддржуваме највисокиот квалитет, нашите индивидуални производи и последователните услуги ги доверивме на специјалисти. Бидејќи моделот, во кој едно лице се грижи за сите области од портфолиото на клиентот, не е во состојба да го постигне потребниот квалитет. Објективно не е можно еден финансиски посредник да обезбедува квалитетна услуга, понекогаш и за стотици негови клиенти, 365 дена во годината. Тоа е причината поради која нашата компанија на специјалистите им довери покомплицирани производи со последователна услуга. Дополнително, Ви гарантираме редовен контакт од нашата компанија, постојано следејќи ги случувањата на пазарот, за секогаш да го добиете најдоброто решение. Тоа е уникатноста на Winners концептот.

We change the game

Концептот Winners поврзан со нашето know-how им помага на клиентите да добијат ред во нивните финансии во странство.

По 10 години работа во Словачка, нашето делување го проширивме во Бугарија, Украина, Полска и Унгарија. И ова е само почеток.

ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

Нашата цел е да изградиме силна меѓународна компанија. Како резултат на нашето успешно работење во Словачка, постепено се шириме и во други земји во Централна и Источна Европа. По Бугарија и Украина следат пазарите во Унгарија и Полска. Нашата меѓународна експанзија е доказ за квалитетот на Winners Концептот и подготвени сме да продолжиме со неговиот развој во други земји. Winners Group е растечка меѓународна компанија!

Winners Group e тим на победници. Ние сме исклучителна компанија со исклучителни луѓе.

Се грижиме за нашиот тим најдобро што можеме, бидејќи секоја успешна компанија ја прават нејзините луѓе.

ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ

Тоа се нашите Бизнис Партнери кои се клучот за постигнување на успехот на нашата компанија. Затоа, наш врвен приоритет е нивната постојана едукација и создавање позитивна средина за нивен понатамошен раст и развој. Ние сме лидери во создавањето лидери – затоа инвестираме ефикасно и наместо рекламни кампањи, на нашите луѓе им обезбедуваме врвно образование и други ефективни придобивки за нивниот развој во бизнисот. Еден од нашите клучни придобивки е Winners авто-концептот, која е најефективната форма на рекламирање за нас. Тоа им носи дополнителна вредност на нашите менаџери, кои возат квалитетни и безбедни автомобили, а во исто време гордо ја претставуваат нашата компанија. Искористете ја можноста од Winners и започнете сопствен бизнис со нас!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

За да обезбедиме правилно функционирање на оваа веб страна, понекогаш складираме мали датотеки со податоци на нашиот уред, колачиња. Ве молиме потврдете ја нивната употреба. Повеќе информации..
Потврдете ја нивната употреба